Lidmaatschap

KCK is een vereniging, als lid profiteert u van lage cursuskosten. Voor de puppencursus hoeft u nog geen lid te worden maar als u verder gaat trainen is lidmaatschap verplicht.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Vanaf 15 november van elk jaar kunt u online uw lidmaatschap verlengen, u ontvangt hierover een mail.

Kosten van het lidmaatschap: € 19,50 per jaar + 1-malige kosten € 5,00 = totaal € 24,50

Vanaf 1 juli € 9,75 + 1-malige kosten € 5,00 = totaal € 14,75.

Extra gezinslid per jaar € 5,00.

Nieuwe leden:
Schrijf u in via Nieuw Lidmaatschap, na invullen en verzenden van het formulier wordt u automatisch doorgestuurd naar iDEAL om uw lidmaatschap te betalen. Na betaling ontvangt u een e-mail met een eenmalige inlog om een account voor deze website aan te maken. Met dit account kunt u zich inschrijven voor onze cursussen.

Lidmaatschap verlengen
Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Vanaf 15 november van elk jaar kunt u online uw lidmaatschap verlengen, u ontvangt hierover een mail. Als u niet verlengt voor 15 februari vervalt uw lidmaatschap en daarmee uw account voor de website.

Lidmaatschap beëindigen
Dat kunt u zelf:

  • Log aan op de website
  • Klik op bewerken bij uw account
  • Klik op account annuleren
  • Klik nog een keer op account annuleren.
  • Ga naar je email: je krijgt direct een email met daarin een link om het annuleren van het account te bevestigen
  • klik op de link in het mailtje.
  • Je krijgt nu nog een emailbevestiging dat het account geannuleerd is.

Uw lidmaatschap is dan beëindigd, u ontvangt “De Kennemerblaf” niet meer en u kunt niet meer aanloggen op de website en geen cursussen meer bestellen.

Vragen: ledenadministratie@kckennemerland.nl