Cursussen

Bij de Kynologen Club Kennemerland maken wij bij onze cursussen gebruik van de methode “positief belonen”. Het is mogelijk om door belonen van het juiste gedrag van een hond, de gehoorzaamheid tot een hoog niveau te brengen. Door deze trainingsmethodiek kan worden getraind met een gewone leren halsband en riem.

De cursussen worden gegeven door getrainde en gecertificeerde instructeurs.

In ons cursussenpakket hebben wij cursussen voor verschillende leeftijdscategorieën honden. Ook geven wij gehoorzaamheidstrainingen die aansluiten bij de landelijke gehoorzaamheidsexamens voor honden (FCI Obedience). Hiervoor moet u natuurlijk wel het hele traject van cursussen doorlopen om op het juiste niveau te komen. Het is niet voldoende om alleen te trainen tijdens de lessen, ook thuis moet er de nodige tijd aan de oefeningen worden besteed.

Voor alle inschrijvingen geldt dat de honden volledig moeten zijn ingeënt. Wij werken in een blokken-systeem dat wil zeggen dat wij in januari, april en september met alle cursussen starten. De puppy-cursussen starten regelmatig, zodra er groepjes van minimaal 6 pups gevormd kunnen worden.

Voor prijzen zie: prijzen

Voor start volgend blok zie: startdata

Om in te schrijven voor een cursus moet u inloggen.
Nog geen inloggegevens? Word lid van KC Kennemerland.
Zodra u uw lidmaatschap heeft betaald ontvangt u per email een link om aan te kunnen loggen op deze website en uw account aan te maken.