Lezing: Spiegelen met dieren door Gerrie Huijts

Lezing: Spiegelen met dieren door Gerrie Huijts
Datum: 28 januari 2018
Starttijd: in principe 10.00/10.30 uur
(definitieve tijd volgt)
Kosten 20,=

Aanmelden: activiteitenteam@kckennemerland.nl

Over de zielemissie van mens en dier
Dieren als spiegel en spiritueel leraar.
Op fysiek niveau is er een groot verschil tussen mensen en dieren, maar geldt dat ook op zielsniveau? En als dieren ons spiegelen, hoe doen ze dat dan en waarom? Om welke thema’s gaat het? Hebben (huis)dieren een bepaalde reden om op dit moment in ons leven te zijn? Wat kunnen ze ons leren en wat laten ze ons zien? Wordt er altijd gespiegeld en wat heeft dat te maken met onze zielemissie? In deze bijzondere lezing gaat Gerrie met behulp van vele concrete voorbeelden in op deze intrigerende en belangrijke (levens)vragen.
 
Over Gerrie:
Gerrie Huijts heeft sinds jaren een fulltime praktijk voor telepathische consulten met dieren en natuur. Daarnaast geeft zij regelmatig les en lezingen en begeleid zij veel oefengroepen op dit gebied door het hele land. Inzicht geven in hoe dieren hun baasjes spiegelen is een belangrijk onderdeel van haar werk.
Gerrie is bovendien celzout- en bloesemtherapeut, geeft Reconnective Healingen en coacht mensen op het gebied van hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hierbij staat het zielsplan centraal. Gerrie werkt vanuit het principe dat alles wat zich in de buitenwereld afspeelt een spiegel of reflectie is van eigen innerlijke processen.

 
 

Tags: